Welkom

Hallo,
Mijn naam is Renske van den Bongarth (26). Ik ben gitariste, zangeres en songwriter. In 2019 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam (Popafdeling). Hoofdvak gitaar, bijvak zang! Naast het lesgeven ben ik erg actief bezig in het muziekveld. Maandelijks ben ik op het podium te vinden met mijn band ‘’New Bliss’’. Hier speel ik elektrisch gitaar en zing ik. Alle liedjes zijn zelfgeschreven en zijn te vinden op o.a. Spotify. De teller van het aantal streams staat inmiddels op 700.000+. Ook een leuk feitje is dat ik in 2018 in de Ziggo Dome heb gespeeld met de Amerikaanse band 30 Seconds to Mars.

Ik vind het belangrijk om mezelf ook te blijven ontwikkelen en ben daarom met een internationaal herkende zangcursus bezig ”Estill Voice Training”. Inmiddels heb ik hier level 1, level 2 & Estill Figure Proficiency in EVT behaald in mei 2023.

Op de maandag en dinsdag geef ik gitaarles en zangles bij Basisschool de Kameleon (Den Dolder) aan zowel beginners al gevorderden. De gitaarlessen kunnen zowel akoestisch als elektrisch! Het belangrijkste vind ik dat mijn leerlingen een leuke tijd hebben, bezig zijn met muziek / liedjes die zij tof vinden én vooruitgaan op hun instrument! 🙂


Locatie Muziekles Den Dolder: Basisschool De Kameleon
Schroeder van de Kolklaan 1, 3734 VH Den Dolder